Betong-Åre

29 Mar

Denne helga skulle Baron Lasse og Henrik til fjells for å filme litt med fancy utstyr.. Siden det var meldt drittvær over hele linja, bestemte vi oss for å stikke til Åre. Det var også SM i boardercross der og Henrik var sugen på å teste nivået..

Vi booka oss inn på ei dokkestue i Duved fredag kveld.. La oss tidlig og våkna til tåke og snø 07.00, kasta oss i bilen og sjekka både Duved og hovedanlegget. Blei til at vi kjørte mest park siden dat var drittføre og dårlig lys over alt. Begge to fikk seg noen smeller i harde landinger, så vi unna oss tre pils på afterski og saftig biff på campinkjøkkenet utover kvelden!

Våkna 07.00 på søndagen og Henrik skulle kjøre boardercross, men måtte droppe det etter analyse av albuen som fikk seg en god smell lørdagen.. Bevegeligheten var temmelig nedsatt.

Vi pakka heller sammen og satt kursen mot Storlien, der så det litt bedre ut så vi lot tvilen komme det tilgode og løste ut dagskort.. Det viste seg å være lurt, vi fikk nemlig anledningen til å spore opp halve anlegget!

Lasse er superstoked og førnøy med å måtte skru om stansen:)

Det hadde falt ca. 15 cm over natta og underlaget var betydelig bedre enn i Åre!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: