Oppdalshelg

25 Mar

Filip, Henning, Henrik og Steffen hooka opp på Oppdal lørdagen og fikk litt fin kjøring.. I starten var det vanvittig sugeføre, men etterhvert fikk vi det til å funke i Ådalen. Ganske morsom kjøring i relativt fuktig snø, tidvis sol og fin flyt! Filla og Henning stakk hjem, mens Steffen og Henrik hang igjen for en kule og litt kjøring søndagen. Det frøys på så det var bluebird og betong, helt til sola fikk varma opp litt på slutten av søndan.

Baron Lasse og Henrik skal på fjellet og filme litt til helga, men det er jo bare meldt drittvær.. Dilemmaet står derfor mellom å stikke og kjøre SM i SBX i Åre, eller nok en “gratis” helg på oppdal og håpe på det beste…

Time will show..

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: