Voss Freeride!

17 Mar

Ja da kom endelig helga med sesongens første runde av norgescupen! Torsdag morgen starta Filip, S0lve og Henrik bilen i Trondeim, satte kursen mot Orkdalen der vi bytta fra varebil til kassebil, så videre til Oppdal hvor vi plukka opp vogna.. Tralten gikk lystig nedover og vestover langs den lite planlagte ruta vår. Vi i kollektivet setter utrolig stor pris på den mektige vestlandsnaturen så vi la inn noen (ufrivillige) omveier og endte på 17 timer i bil Trondheim-Voss, godt fornøyd med det..

Vi rakk selvfølgelig ikke kjørermøtet for freeriden på torsdagen, men klarte med nød og neppe å karre oss opp til registrering før kvallik på fredagen..

Kvalliken skulle kjøres i Bodegaen ved Bavallen skisenter, noe som sugde litt siden det var vanskelig å spotte linje og vi overhodet ikke er kjent der.. Det endte med at vi kjørte blindt, uten noen større plan enn å vite himmelretningen til mål, spennende nok:)

Filla og Solvings var uheldige og fikk litt “turning” på tur ned, Henrik trodde han hadde kjørt så dommerene ikke så, men det skulle vise seg å holde til finaleplass. Vi hadde en ûberdag i fjellet med god stemning, sol og fin snø, karsken glei også rett ned da vi kom oss opp på Flatmoen camp og hørte at finalen kom til å bli avlyst..

Tross for høyt konsum av tvilsomme varer på freddan fikk vi en legendarisk bra lørdag i anlegget med mye rå kjøring!

Dette etterfulgt av premieutdeling hvor Henrik ble beæret med en 3. plass i snowboard-klassen!

Vogna satt vi på Voss Familie og Partycamping lørdagen, der fikk vi besøk av Christian og Ole som var nyskjerrige på “kåken” vår, veldig hyggelig å henge litt med unggutta:)

Festen blei som den måtte bli, legendarisk..

Ellers er vel ikke søndagen noe særlig å skrive hjem om, annet enn at bilen begynnte å sprute olje. Dette er den 3. bilen vi ødelegger så helt tydelig at det er no dårlig bilkarma på gang!! Henrik måtte ta en rask avgjørelse og fly hjem fra Bergen for å rekke et møte på mandag, mens Solve og Filip måtte dra kjerra til bildoktoren dagen etter.. Vet varte og rakk, men nå er ihvertfall hele gjengen i Trondheim og lader opp til neste runde på fjøl og sleiver…

Fred ut!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: