Første dag med ny`bloggen

9 Mar

Heia heia alle veia:)

Nå har vi fått på plass vår nye blogg, Filip og Henning fikk den store ære av å logge første innlegget:)

Vi var i Oppdal i helgen og koste oss med 20 cm fresh pudder, bluebird og påskestemning. For anledningen fikk vi sponsa hotell hele helgen da vogna var utlånt til Cola, som drev med sampling i Vangslia. Vogna var savnet, men ferdig frokost og varme senger var en god erstatning.

Fredag var reisedag og prøvesmaking av helgens ølreserver, men lørdag fikk vi pumpa pudder hele dagen. Føret var så bra at vi helt glemte å dokumentere med bilder:( Vi lover ingenting men neste gang skal vi prøve å få tatt noen bilder. Afterskien var, nesten, like god som vær og føre. Vi ble ikke full!”

Til helgen skal hele Kollektivet minus Henning til Voss og kjøre freeriden der. Det blir spennende og vi håper på godt føre og god sikt. Muligens blir det en photoshoot der med en fotograf vi ble kjent med i Hemsedal.

Holder dere oppdatert med helgens resultater over helgen.

Tuddelu.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: